Gerontološki centar „SREM“ ugostio učesnike projekta „CSO4Co – Civil Society Organizations for Mutual Cooperation“

Gerontološki centar „Srem“ u Rumi je 5. 6. 2014. Godine ugostio delegaciju predstavnika opština Prelog I Goričan iz Hrvatske, Lendava iz Slovenije I Sumartin iz Mađarske, koji su ovih Dana gosti Opštine Ruma u okviru realizacije Projekta  „CSO4Co – Civil Society Organizations for Mutual Cooperation“.

Goste je pozdravila direktorka Gerontološkog centra gospođa Danica Jeremić, a članovi folklorne sekcije su svojim izvođenjem gradskih I narodnih igara izazvali veliko oduševljenje. Gosti su takođe prikazali veoma zanimljiv program, dvoje mladih umetnika koji su izveli koreografiju as štapovima, a Klapa iz Goričana je otpevala nekoliko pesama iz Međumurja.

Prilikom obilaska Ustanove gosti su izrazili veliko zadovoljstvo I pohvale na račun kvaliteta rada I izgleda Gerontološkog centra „Srem“.

Gosti Ustanove su imali priliku da se upoznaju as umetnicima koji učestvuju u XVI likovnoj koloniji „Miris ruže“ I DA posmatraju proces izrade umetničkih dela, koja će na humanitarnoj aukcijskoj prodaji biti izložena u Gerontološkom centru „Srem“ 14. 6. 2014. Godine.

{gallery}cso4{/gallery}

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *